PUBLISHING

Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti

Title: “Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Krujë” Author: Ylli Drishti Language: Albanian Pages: 158   Publishing house: AlbPaper, Tirana, AlbaniaPrice: €25 ISBN: 978-9928-05-071-7 Call us now: +355-677165606 Albumi me titull:...

National Museum Gjergj Kastrioti

Title: “National Museum Gjergj Kastrioti Skanderbeg, Kruja” Author: Ylli Drishti Language: English Pages: 158   Publishing house: AlbPaper, Tirana, AlbaniaPrice: €25 ISBN: 978-9928-05-072-4 Call us now: +355-677165606 Albumi me titull:...

Artistë shqiptarë në Akademinë

Title: “Artistë shqiptarë në Akademitë Italiane” Author: Leon Çika, Ylli Drishti Language: Albanian – Italian Pages: 160   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €20 ISBN: 99927-968-1-2 Call us now:...

The icons of Berat

Title: “The icons of Berat” Author: Leon Çika, Ylli Drishti Language: English Pages: 101   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €20 ISBN: 999-43-923-7-7 Call us now: +355-677165606 Albumi me...

Janaq Paco

Title: “Janaq Paço” Author: Ylli Drishti Language: Albanian Pages: 162   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €25 ISBN: 9-789928-1475116 Call us now: +355-677165606 Albumi “Janaq Paço” është një  botim...

Weapons and Albanian armorers

Title: “Weapons and Albanian armorers” Author: Riza T. Drishti Language: English Pages: 144   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €25 ISBN: 978-9928-147-47-9 Call us now: +355-677165606 Albumi “Armët dhe...

Armët dhe armëtarët shqiptarë

Title: “Armët dhe armëtarët shqiptarë” Author: Riza T. Drishti Language: Albanian Pages: 144   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €25 ISBN: 978-9928-147-47-9 Call us now: +355-677165606 Albumi “Armët dhe...

Ikona / Icons Collection

Title: “IKONA/ICONS” Collection Author: Ylli Drishti Language: Albanian / English Postcards: 16   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €5 Call us now: +355-677165606 Seti prej 16 kartolinash brenda zarfit:...

Ikona / Icons

Title: “IKONA/ICONS” Author: Ylli Drishti Language: Albanian / English Pages: 120   Publishing house: Mali Pleshti, Tirana, AlbaniaPrice: €20 ISBN: 978-9928-147-42-4 Call us now: +355-677165606 Albumi me titull: “Ikona/Icons”, i...

en_US