Destinacioni juaj për artin Shqiptar​​

Një platformë arti në të gjitha format e saj, një pikë referimi për artin online. si një dritare e vërtetë drejt artit.

PamorART

PamorART është një galeri virtuale e punëve artistike me origjinë shqiptare. Kjo platformë promovon dhe përhap kulturën dhe vlerat shqiptare përreth gjithë botës. Artistët më prestigjozë shqiptarë na zgjedhin ne që t’i menaxhojmë dhe përfaqësojnë zyrtarisht punët e tyre të jashtëzakonshme. Ne gjithashtu ofrojmë mundësinë për të blerë vepra arti dhe organizimin e ankandeve për vepra të rralla dhe autentike. Në galerinë tonë virtuale do të gjeni mundësinë për tu njohur me disa nga Artistët më të mirë që ka Shqipëria, duke zbuluar çfarë i karakterizon dhe frymëzon ata dhe duke admiruar punët e tyre.

Shumë prej mundësive që ofron kjo platformë kërkojnë që të jeni të regjistruar. Jemi mëse të lumtur t’ju ftojmë të  dhe më pas ne do të mund të ndajmë me ju edhe lajmet apo aktivitetet më të fundit.

0
Artistë
0
Vepra arti
0
Vepra të shitura

Njihuni me veprat në galerinë tonë

Lexoni blogun tonë

Regjistrohu

Abonohuni për të ndjekur zhvillimet dhe veprat e reja artistike

Na njihni me miqtë tuaj!

Tregojini miqve tuaj rreth nesh dhe ndiqni aktivitetet tona nëpërmjet rrjeteve sociale

sq